Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak kötüda arsa yer illere özen vermekteyiz.

Tip Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının canipı keşik otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı olabilir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha zarif gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık strüktüryor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü simultane bapnın kolaylıkla açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Hassaten, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla birliklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın veya evgin mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi derunin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik maddeleri ihtarnca yapılan düzenlemelerin kanatı gün, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yangın anında hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlamlayarak, yangına dayanımı yardımıyla yangının yayılmasını geciktiren yahut engelleyen özel kapılardır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de Yangın Çıkış Kapısı korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya sağlıklı ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan ivedili pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı bütün ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Sertifikasız yangın bapları da şık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

Report this wiki page