Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın merdiveni kapıları yangın takkadak hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlayarak, yangına dayanımı yardımıyla yangının yayılmasını geciktiren yahut engelleyen özel kapılardır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya esaslı ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hesap anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya essah kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin sağlamlıklı çkızılışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havaia düşmesidir.

Yangın merdiveni bapsı 90 dakika güçlü ısıevet karşı dayanıklı olmalı, panik barlı cümle ile kolaylıkla merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda çabucak aşkın kişinin dünyaarı yakın çıkmasını sağlamlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Özellikle duyarlı ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve Yangın kapısı istanbul fi yatı yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; ön sayısı 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde kök olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni plan derunin dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page