Ne demek?

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı koymak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile ait merak ettikleri bütün mevzular karşı marifet sahibi olabilirler.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa hariçya, haricen mirlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda bünyedan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve kişi yaşamını anayasa saha, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi tabaka yerı 150 metrekare’den bir tomar ve çabucak şu denli katmanı olan umumi binalarda, büküm adeti 4’ten aşkın olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni bünyelması zaruri kılınmıştır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

CMD Maden; kaliteli ve itimatlı yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği konusunda bilirkişi ekibiyle Türkiye genelinde iş vermektedir.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın istanbul Yangın kapısı fiyatları boyutlarına demetlı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu keyfiyet can kaybı olmaması sinein önemlidir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duygun davranıyoruz.

Report this wiki page